COMPLEX Privat 248 apartamente

PARCARE SUBTERANĂ

TOTUL LA UN PAS DISTANȚĂ!

Un vis devenit realitate: ACASĂ în Sungate Apartments!

Sungate Apartments este cel mai nou proiect rezidențial din zona Pallady și include 248 de apartamente noi, realizate cu materiale şi soluţii de construcții furnizate de companii puternice pe segmentul de piaţă pe care activează.

Te invităm să te bucuri de siguranță și confort într-un apartament la cheie, luminos, modern, complet finisat, care îți va oferi sentimentul de ACASĂ de cum îi vei trece pragul. În plus, vei beneficia de 2500 de mp de spații verzi, spații de relaxare și zone comerciale la doar câțiva pași distanță.

Îți propunem o gamă variată de configurații de apartamente, construite la un standard ridicat de calitate. Spații proiectate inteligent și eficient, cu zone adaptate lucrului de acasă, balcoane generoase și zone pentru depozitare.

Arhitectura modernă, designul inovator al spațiilor comune, atenția la detalii, raportul corect calitate-preț, toate acestea transformă acest proiect rezidențial într-o variantă de locuire occidentală, competitivă cu cele construite recent în zona Theodor Pallady. Vino să faci parte din comunitatea noastră!

Arhitectură

Noua ta casă din Sungate Apartments reprezintă o investiție sigură, echilibrată și pe termen lung. Cele trei clădiri de apartamente sunt amplasate într-un context urban aflat în plină dezvoltare. Volumetria clară și armonioasă, arhitectura modernă, textura finisajelor, terasele generoase și suprafețele vitrate mari îi conferă proiectului rezidențial identitate. Spațiile verzi, zonele de relaxare din curtea interioară, zonele comune concepute pentru interacțiune, parcările pentru biciclete, toate aceste elemente conturează un ambient unic.

Află mai multe
Localizare excepțională
Calitatea proiectului
Finisaje premium
Încălzire în pardoseală
Compartimentare eficientă
Terase generoase
Parcare subterană
Loc de joacă
Parcare biciclete
2500 mp de spații verzi
Smart Home
Design
Spații comerciale

Beneficii

Ne dorim ca rezidenții Sungate Apartments să se bucure de un stil de viață modern și sănătos. Ne aliniem conceptelor de locuire sustenabilă, motiv pentru care am gândit locuințele din acest proiect astfel încât să îți ofere un consum energetic scăzut și un confort termic ridicat. Sistemul smart-home, termoizolația durabilă și eficientă, sistemul de tâmplărie și încălzirea prin pardoseală sunt doar câteva elemente din mix-ul de beneficii care îți vor garanta facturi mici și economii pe tot parcursul anului. Lista numeroasă de facilități include stațiile de încărcare pentru mașini electrice, parcările pentru biciclete, pistele de alergare pentru cei mari și centrele de interes de la parterul blocului de tipul supermarket/ farmacie/ grădiniță.

Detalii

LOCUL TĂU de PARCARE este pregătit

Complexul Sungate Apartments este singurul complex rezidențial din zona de est a Bucureștiului care beneficiază de locuri de parcare supraterane dar și la subsol pentru ca tu să te poți bucura de spațiul verde și de zonele de relaxare create în cadrul acestuia.

Locurile de parcare au o dimensiune de 12 mp și sunt create pentru ca tu să te poți bucura de siguranță atât pentru tine cât și pentru mașina ta.

Vezi alte facilitati
Parcare supraterana si subterana

Zone Comerciale Generoase

Salvezi timp prețios atunci când sesiunea de cumpărături se desfășoară mai aproape de acasă. Pregătim pentru tine hipermaketuri, farmacii, cafenele sau locuri special create pentru animalul tău te companie. Te așteptăm să ne urmărești! Fiecare bloc beneficiază de spații comerciale la parter care au o înălțime de 3 m.

Contact Rapid

Doriți mai multe informații?