Localizare excepțională

Locația viitoarei locuinței este un aspect important, de aceea când ne-am gândim la transport în comun, am ales ca metroul, la doar 10 min de mers pe jos de stația Nicolae Teclu.

Am ales o zonă animată, unde tu îți poți petrece timpul liber, unde poți avea acces facil la toate facitățile urbane și de unde poți ajunge în centrul orașului sau în vacanță rapid.

Calitatea proiectului

Calitatea execuției, a materialelor și a finisajelor reprezintă conceptul după care am decis să construim de la bun început. Calitatea este cel mai important aspect pe care dezvoltatorul INTERDRAW îl are în vedere în momentul proiectării și apoi executiei construcțiilor sale.

Finisaje premium

Înțelegem că o locuință de calitate necesită un mare aport și personal, de aceea, am propus ca pe partea de finisaje interioare să oferim posibilitatea amenajării în totalitate cu tonuri alese în conformitate cu nevoile fiecărui proprietar în parte. Toată lista de finisaje a fost atent aleasă în colaborare cu partenerii noștri de la Delta Studio.

Încălzire în pardoseală

Un sistem de încălzire modern și eficient, pentru confortul tău și cheltuieli de întreținere reduse. Căldura va fi distribuită uniform pe toată suprafața pardoselii pentru un confort sporit.

Compartimentare eficientă:

Prin utilizarea suprafețelor într-un mod corect și util am obținut o compartimentare eficientă, atât pentru zonele de zi cât și cele de noapte, cu spații de depozitare și terase. Apartamentele din complexul Sungate au o delimitare foarte clară între zonele de zi și cele de noapte, fiecare dintre acestea având întrări separate.

Terase generoase

Suprafețele teraselor au fost proiectate suficient de spațioase pentru ca tu să îți poți începe ziua savurând o cafea, iar terasele apartamentelor de la etajele superioare vor deveni atracția noii tale locuințe având suprafețe pornind de la 30 mp până la 60 mp.

Parcare subterană

Complexul Sungate Apartments este singurul complex rezidențial din zona de est a Bucureștiului care beneficiază de locuri de parcare supraterane dar și la subsol pentru ca tu să te poți bucura de spațiul verde și de zonele de relaxare create în cadrul acestuia.

Loc de joacă în complex

Punem accent pe spațiile comune, unde poți petrece timp de calitate atât împreună cu familia ta cât și cu comunitatea din care vei face parte.

Parcare biciclete/Pistă Alergare

Știm cât de important este să faci miscare, iar acesta este motivul pentru care am ales să realizăm o pistă de alergare internă. Totul la un pas distanță!

2500mp de spații verzi

Timpul liber este pentru tine și cei dragi! Bucură-te de peste 2.000mp de zone comune cu spații verzi și loc de joacă pentru copii în intimitatea și siguranța complexului Sungate Apartments.

Smart home

Ne dorim de fiecare dată să predăm mai mult decât o locuință, iar acesta este motivul pentru care cele mai recente proiecte ale noastre vin dotate cu sistem smart home, ce oferă soluții inteligente pentru o casă SIGURĂ, ECONOMICĂ ȘI CONFORTABILĂ.

Design

Alături de echipele noastre de design oferim clienților noștri personalizarea locuințelor prin servicii specializate de arhitectură, design interior și vizualizare 3D.

2000mp de spații comerciale

Economisește timp apelând la zona comercială situată la doar cațiva pași distanță față de locuința ta! Încărcare mașini electice